Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra

Det här är en skola för dig med höga ambitioner. Alla våra program är studie- förberedande inför universitet och högskola. Våra program är Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt.

Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

Inför läsårsstarten 2022 flyttar KLARA Södra tillbaka till Söder och vår hemadress på Tullgårdsgatan 12. Hela fastigheten har då under tre års tid totalrenoverats och vi kommer att kunna välkomna våra elever i en toppmodern skolmiljö, som sträcker sig mellan Blecktornsparken och kanalen.

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra.

• NA
  • TE