Skolans elever visar upp sina UF-företag på Stockholms mässa i Älvsjö den 18 febr kl.12-17!

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

I hjärtat av Kungsholmen ligger Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra. I kvarteren runt skolan hittar du den gröna Kronobergsparken, mysiga fik, de bästa restaurangerna och Västermalmsgallerian.

Det här är en skola för dig med höga ambitioner. Alla våra program är studieförberedande inför universitet och högskola. Våra program är Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra ger dig många möjligheter och utmaningar. Våra lärare samarbetar med dig för att du ska hitta ett arbetssätt som gör att du utvecklas så långt som möjligt. Målet är att du efter gymnasiet ska vara mycket väl rustad för en akademisk utbildning. För det behövs goda ämneskunskaper, väl utvecklad studieförmåga och höga betyg. Tillsammans skapar vi möjligheter för det.

Här kan skicka dina frågor till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra.

• NA
  • EK