Gymnasieakademin

Alla våra lektioner är lärarledda vilket ger Dig trygghet, både miljömässigt och studiemässigt. En av de grundpelare vi förlitar oss på för att Du som student skall lyckas med Dina studier. Hos oss har Du som student möjlighet till mycket mer än bara skola och studier. En fika i solen precis vid vattnet med underbar utsikt över inloppet tillsammans med dina klasskompisar är en oslagbar kombination mellan lektionerna!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Birger Sjöberggymnasiet

Teckenspråk – enda gymnasieskola i Sverige med utbildningar i teckenspråk!

• CyberGymnasiet Göteborg

Vi tycker att alla våra elever ska få möjligheten att lära sig så mycket som möjligt

• Kunskapsgymnasiet Göteborg

Bra stämning, arbetsro och hög trivsel är vanliga omdömen från eleverna på Kunskapsgymnasiet

• Orust Gymnasieskola

Möjlighet att praktisera i Grekland och Spanien

• Karlbergsgymnasiet

Vi på Karlbergsgymnasiet ser fram emot att tillsammans med dig utforma din utbildning och låta di...

• Campus Väst - Gullmarsgymnasiet

Vi erbjuder två riksrekryterande utbildningar: Marinbiologi och Vattenbruk

• Nösnäsgymnasiet

Där kunskap möter framtid!