På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Grillska Gymnasiet i Uppsala

På Grillska Uppsala kan du välja utbildning utifrån intresseområdena media, ledarskap, it och teknik eller frisör. Kombinera studierna med e-sport eller praktik hos yrkesverksamma frisörer!

Grillska har fina lokaler i Ekeby bruk, med goda kommunikationer. Här går drygt 350 elever på sex nationella program och ett introduktionsprogram. Väljer du El- och energi eller Teknik kan du kombinera studierna med e-sport och lära dig mer om teknik, taktik och att arrangera LAN. Väljer du frisör får du praktik både i skolans egen salong och hos yrkesverksamma frisörer.

Verkliga projekt och aktivt samhällsengagemang

Hos oss får du arbeta i längre sammanhållna pass med verklighetsbaserat lärande och riktiga projekt i samarbete med företag och organisationer. På alla program ingår en kurs i entreprenörskap och alla elever har möjlighet att driva ett UF-företag. Här finns ett aktivt arbete med samhällsengagemang för att ge dig möjlighet att påverka och göra skillnad – för dig själv, för andra och för samhället.

Tro på din egen förmåga och nå dina mål

Vi jobbar för att stärka elevernas tro på sig själva och på sin egen förmåga, bland annat genom motivation och hälsa. Tillsammans arbetar vi utifrån skolans värdegrund för att alla ska må bra och nå sina mål.

Grillska Gymnasiet drivs av Stadsmissionens Skolstiftelse och är en friskola utan vinstsyfte. Det betyder att eventuellt överskott går tillbaka till verksamheten.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Grillska Gymnasiet i Uppsala.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • BF
  • SA
  • HV
  • EE
  • ES
  • TE
  • IMV