Vi ses på den digitala Malmömässan som genomförs 11-13 november!

CyberGymnasiet Malmö

Plats för Personlighet.
Vi kan berätta mycket om hur din framtid kan se ut. Men i slutändan är det ju bara du som ska göra valet. På CyberGymnasiet kan alla vara sig själva och ges möjlighet att utvecklas för att möta framtiden.

Här finns både både högskoleförberedande och yrkesförberedande gymnasieprogram du kan söka dig till. CyberGymnasiet finns centralt i Malmö och Stockholm.

Lägg grunden för din framtid på CyberGymnasiet
På CyberGymnasiet är vi väl medvetna om vikten av gymnasievalet. Det är just av den anledningen vi ser det som vår absolut viktigaste uppgift att du ska få en fantastisk gymnasietid, där du får massor av ny kunskap, nya kontakter och bra kompisar.

När du har gått tre år på CyberGymnasiet är du väl förberedd för nästa steg i livet, oavsett om du väljer att plugga vidare på högskola/universitet eller om du vill direkt ut i arbetslivet.

På CyberGymnasiet kan du förvänta dig av oss att vi:

• Är engagerade och positiva
  • Skapar trygghet och arbetsro
  • Lär dig det du behöver för att du ska ta dig dit du vill
  • Inte ger upp på dig när det gäller dina studier
  • Gör vårt yttersta för att du ska må bra i skolan
  • Agerar kraftfullt om något oschysst händer

Som elev på CyberGymnasiet förväntar vi oss att du:

• Respekterar skolans värdegrund
  • Visar hänsyn till andra elever, personal och lektionstider
  • Tar ansvar för dina studier
  • Säger till om det är något du behöver hjälp med. Oavsett vad det kan vara
  • Säger till om du upplever att något inte är som det skall vara
  • Bidra med arbetsro för alla

Här kan skicka dina frågor till CyberGymnasiet Malmö.

• NA
  • TE